Flux de stiri

fluxul de stiri

stiri spania romaneasca

Adauga la Google Reader or Homepage

Aadaugă la Favorit

Adauga site la favoriteAdauga pagina la favoriteSeteaza ca pagina homeShare-uieste aceasta paginaTrimite prin e-mail aceasta paginaContacteaza-ne
Du-te sus

Ghid Spania Romaneasca

CHAT SPANIA

CHAT SPANIA

Radio Spania

Pentru a asculta LIVE Radio Spania alegeti programul dorit din lista de mai jos

 

Winamp windows Media Player Real Player QuickTime

Daca doriti sa ascultati Radio direct pe CHAT-ul Spania Romaneasca click pe foto

radio spania romaneasca

Pentru dedicatii puteti folosi id-ul Yahoo Messenger dedicatii.radiospania  .

radio spania romaneasca fiesta

OFERTE

ultimele comentarii

Romani în Spania

Utilizatorii Google si Yahoo pot socializa si fara un nou cont la Spania Romaneasca. Aplicatia Google Friend Connect va permite sa utilizati conturile existente pentru a intra in Reteaua Spania Romaneasca si a cunoaste noi prieteni.

Pentru  chat click aici!

 

Universitatea Spiru Haret - Madrid

Forumul studentilor din Spania - Universitatea Spiru Haret - Madrid Forum Raspunsuri examene, inscrieri, prezentare

in realtime.

spiru

Dati click aici pentru a va a intra pe forum.

Parteneri

romanian vip

Login FormZiare si Reviste

ziare si reviste romanesti in spania

stiri

Vizitatori

HOROSCOP

membrii comunitatii

reclame

Traduccion automatica de la pagina web

Romanian Basque Catalan English Galician Spanish

Abonează-te la ştiri pe mail

Adresa ta de mail:

Spania Românească pe Facebook

los trabajos mas buscados

Informatii utile pentru romanii care traiesc, sau vor sa emigreze in Spania

PROSTITUŢIE SAU MATERNITATE?

PDF Imprimare Email
Stiri
Scris de Liana Mânzat   
Joi, 11 Noiembrie 2010 00:51

prostitucion_vip

 

Cristina este o femeie de 30 de ani, o româncă draguţa, zdra­vănă şi cu tupeu. Soarta a facut să ramână de la şase ani fără mamă, îm­pre­ună cu încă doi fraţi. Au cres­cut cum au putut, pe la rude, pe la străini, cu mai bune şi mai rele. În situaţii ca aceasta, zestrea ge­netică îşi spune cuvântul; iese la iveală ce e bun şi ce e rău, iar ce e mai tare învinge. Dar, oare, putem noi, ceilalţi, judeca o fiinţă orfană, care a crescut singură, la voia întâm­plării, luând din viaţa ceea ce a simţit ea ca îi “vine” mai bine?

 

 

 

Ambasadorul României participă la ceremoniile de la Barcelona

PDF Imprimare Email
Stiri
Scris de spania   
Joi, 11 Noiembrie 2010 00:41

 


barcelona_papa

 

La 7 noiembrie, la invitaţia Conferinţei Episcopale Spaniole, ambasadorul României în Spania a participat la ceremoniile organizate cu ocazia vizitei la Barcelona a Papei Benedict XVI.

 

Precedată de o vizita la Santiago de Compostela, etapa Barcelona a avut ca moment central consacrarea (dedicarea) pentru cult a templului Sagrada Familia şi conferirea acesteia a titlului de bazilică. La slujba de dedicare, oficiată de 1100 co-celebranţi, inclusiv înalţi prelaţi ai bisericii catolice, au asistat Regele Juan Carlos şi Regina Sofia, membrii ai guvernului central şi regional, ambasadori, reprezentanţi ai instituţiilor spaniole.

 

 

Întâlnire cu secretarul general al UpM

PDF Imprimare Email
Stiri
Scris de spania   
Joi, 11 Noiembrie 2010 00:07

 

barcelona_upm

 

La 8 noiembrie, ambasadorul României s-a întâlnit cu secretarul general al Uniunii pentru Mediterana (UpM), Ahmad Mosa’deh, la sediul Secretariatului acestei structuri, găzduit de Palatul Pedralbes din Barcelona.

 

Discuţiile au vizat pregătirile pentru Summit-ul Uniunii pentru Mediterana (programat pentru 20-21 noiembrie a.c., la Barcelona, şi care reuneşte lideri ai celor 43 de state din nordul şi sudul Mediteranei), contextul din Orientul Mijlociu care influenţează întregul proces de cooperare al UE cu vecinătatea sa sudică, precum şi aspecte care ţin de organizarea, finanţarea şi funcţionarea Secretariatului UpM.

 

El cine rumano aumenta su presencia en el Festival Internacional de Cine de Gijón

PDF Imprimare Email
Noticias
Scris de spania   
Miercuri, 10 Noiembrie 2010 23:31

festival internacional de cine de guijon

 

El cine rumano vuelve este año al Festival Internacional de Cine de Gijón con más representación que en la edición del año pasado, en la que Bobby Paunescu se alzó con el premio FIPRESCI por “Francesca”. En la 48 edición, que se celebrará del 19 al 27 de noviembre, cuatro títulos competirán en las distintas secciones del certamen asturiano.

 

En la Sección Oficial aparece uno de los nombres más destacados del actual cine de Rumanía: Cristi Puiu. Junto al realizador Radu Muntean competirá con   otras catorce producciones llegadas de otros países europeos como Rusia, Serbia, Grecia, España, Alemania y Francia, además de títulos de Estados Unidos, México, Australia y Argentina.

 

 

 

A FI SAU A NU FI...ROMÂN

PDF Imprimare Email
Stiri
Scris de Liana Mânzat   
Duminică, 07 Noiembrie 2010 16:16

A_FI_SAU_A_NU_FIROMAN

 

Ce ne motivează în fiecare zi pentru a ne ridica din pat, pentru a ieşi în stradă, pentru a continua să fim?

Copiii!

Da!

Dar când motivul pentru care ai lăsat ţara, strămoşii, amintirile, nu mai zic de părinţi, de cei în viaţă, sau cei care mor fără să te aibă alături..., dacă acest motiv şi-a pierdut sensul?

Unde să te mai duci?

Pentru ce să mai ieşi în stradă?

 

UN JURNALIST IN (AUTO)EXIL

PDF Imprimare Email
Stiri
Scris de Liana Mânzat   
Duminică, 07 Noiembrie 2010 16:05

UN_JURNALIST_IN_AUTOEXIL

 

M-am întâlnit cu o familie de români într-un complex comercial de mâna a doua… Îşi cumpărau încălţăminte…, se întorc în ţară.

Nu că ar fi făcut drumul pe jos, oricum pantofii din acest magazin nu ţin nici de cei doi, trei euro cât costă o pereche…, dar par de… „Spania…, made in China”! Sau măcar sunt aduşi din Occident, deh!

Nu pot să spun că am simţit ceva în momentul când am auzit că se întorc…, ştiu că m-am gândit: „Eu nuuu! ce să fac în ţară?!” Şi chiar aşa, ce să fac acum în România?!

 

 

Concursul National de Desen si Pictura pentru Copii “Carmen Holgueras”

PDF Imprimare Email
Stiri
Scris de spania   
Duminică, 07 Noiembrie 2010 15:58

Asociatia Nationala de Artisti “Carmen Holgueras” convoaca cea de a 3-a editie a Concursului National de Desen si Pictura pentru Copii, la care pot participa copii cu resedinta in Spania, cu varste cuprinse intre 6 si 15 ani.

 

Pentru mai multe detalii, va rugam sa contactati Asociatia “Carmen Holgueras”: telefon: 91 366 35 93 sau 618 839 214; e-mail: certamencarmenholgueras@yahoo.es; pagina web: www.carmenholgueras.com.

 

Ambasada Romaniei incurajeaza participarea copiilor romani din Spania la acest Concurs National de Desen si Pictura. Reamintim ca, in 2008, copiii romani care au participat la Atelierele de plastica organizate de Ambasada Romaniei la Madrid, sub indrumarea scenografei Romana Preoteasa, cu fost premiati la prima editie a acestui concurs.

 

 

Servicii consulare itinerante în Huelva

PDF Imprimare Email
Stiri
Scris de spania   
Duminică, 07 Noiembrie 2010 15:52

amabasada2010

 

În continuarea programului “Consulatul itinerant”, începând cu luna noiembrie 2010, Consulatul General al României la Sevilla se va deplasa regulat la Huelva pentru a oferi protecţie şi asistenţă consulară cetăţenilor români rezidenţi atât în oraşul Huelva, cât şi provincia Huelva, unde comunitatea românească însumează aproximativ 17500 de persoane.

Astfel, în zilele de 13 şi 14 noiembrie 2010, cetăţenii români din provincia Huelva se pot adresa echipei mobile a Consulatului General al României la Sevilla, la sediul Diputación Provincial de Huelva (Calle  Fernando el Católico nr. 18), între orele 11:00-17:00.

Vor fi efectuate urmatoarele servicii consulare:

 
«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
 

LOCURI DE MUNCA

locuridemunca

 

Forum Romani in Spania

Spania Romaneasca
Informaţii în timp real de la Spania Romaneasca
 • Masini de inchiriat Bucuresti
  Va oferim la cele mai bune tarife masini de inchiriat. Acestea sunt disponibile atat in aeroportul OTopeni cat si in capitala sau aeroportul Baneasa. Pentru detalii si informatii legate de [url=http://www.rent-a-car-otopeni.ro/masini-de-inchiriat-si-pr...
 • Inchiriere apartament in Barcelona
  Salut tuturor,

  Sunt in plin proces de relocare in Barcelona si am nevoie de ajutorul vostru pentru a inchiria un apartament. Inteleg ceva spaniola, dar nu pot vorbi inca, asa incat am nevoie de cineva care sa poarte conversatia pentru mine.

  Eu ajung in...
 • Re: Avocat Român în Almería
  Domnilor avocati, in speranta solutionarii problemelor cetatenilor romani din Spania, casa nostra de avocatura din Romania va sta la dispozitie in vederea unei colaborari fructuoase. Cel mai probabil o cooperare trans-nationala este calea catre succes!
 • Afaceri judicare in Romanai
  Tot timpul ne-am intrebat ce mai este nou pe acasa, ce s-a intamplat cu cei pe care i-am lasat in urma, daca toate lucrurile sunt intocmai la locul lor.
  `Nu de putine ori am aflat, surprinsi pozitiv sau negativ, ca s-au intamplat ~multe~ si ca noi sun...
 • Re: Inchirieri masini Aeroport Otopeni Bucuresti Timisoara
  Intotdeauna aceste servicii de inchirieri masini sunt accesibile si la preturi mici. Eu in apelez frecvent la companiile de rent a car Bucuresti si am fost intotdeauna multumit de servicii.
 • Inchirieri masini Aeroport Otopeni Bucuresti Timisoara
  Cauti inchirieri masini? miamacchina.com
  Economiseste timp in cautarea unei oferte de inchirieri masini. Apeland la serviciile noastre, vei avea sansa de a obtine cel mai bun pret de inchirieri auto de la firmele rent ...
 • West Rent a Car inchirieri auto in Timisoara si Aeroport
  West Rent a Car inchirieri auto in Timisoara si Aeroport

  http://west-rent-a-car.com/


  West Rent a Car este o firma de inchirieri auto tanara si dinamica care a inregistrat o crestere rapida in ultimi ani. Gr...
 • Re: asistenti medicali in spania
  Buna tuturor ,dupa 10 ani de lupta pentru recunoasterea calificarilor profesionale în Spania,fara succes,m-am decis să mă înscriu la cursul de revalorizare în România .Cursul durează 3 luni ,prezenta este obligatorie ,iar înscrierea 1000 de RON .Cine e...
 • Re: asistenti medicali in spania
  Buna tuturor ,am trei carti foarte complete pentru examenul de pruebas compensatorias ,una din cele trei carti este cu teste de examen si raspunsuri explícate . Cine este interesat sa ma contacteze pe adresa de e.mail.Bafta tuturor .
 • Servicii juridice online pentru romanii din Spania - LegalRoof
  In Romania a fost lansat un concept nou ce consta in acordarea unor abonamente pentru persoane fizice sau juridice, prin intermediul carora sunt solutionate orice fel de probleme juridice.
  Cu titlu exemplificativ se solutioneaza cu orice problema lega...
publicitate spania - publicidad rumania

POSTURI TV GRATIS LIVE PE INTERNET

TV GRATIS

Locuri de munca in Spania (click pe foto)

locuri de munca in spania

CHAT (chatea con tus amigos)

Click! si intri pe chat unde poti cunoaste noi prieteni.

Persoane disparute in Spania

Persoane disparute in Spania

Primii pasi in Spania

manualul pentru primii pasi

SpaniaRomaneasca pe hi5

hi5 - Grup Spania Romaneasca

stiai ca?

Rumania
Spania
Moldavia

Vacaciones en Rumania

tus vacaciones en Rumanian te haran que cambies de opinion

Rumania en Imagenes

Nou! Va punem la dispozitie un album foto cu cele mai reprezentative peisaje ale Romaniei.


Rumania y los rumanos no son sólo lo que tu ves en la tele y lees en los periódicos. Después de ver este albúm ya no tendrás ninguna duda sobre tus próximas vacaciones.

Who's Online

Avem 118 vizitatori online

Album de poze cu cele mai frumoase romance din Spania in 2006 - Miss Diaspora 2006 (Spania)

Motto:

Nu petrece prea mult timp in strainatate pentru ca tu insuti vei deveni un strain.

traffic

trafic ranking

Statistici web

Statistics

Membri : 3633
Conţinut : 925
Link-uri web : 30
Număr afişări conţinut : 7153201