Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Recomandare Spania Romaneasca:

Referitor la mesajele primite de la voi daca sa calatoriti sau nu in Romania in cazul in care aveti deja biletele cumparate, recomandarea Spania Romaneasca este sa anulati/amanati toate calatoriile in afara Spaniei pe o perioada de o luna. In cazul in care totusi sunt urgente care nu suporta amanare inainte de a calatori in Romania, contactati inainte de a pleca Ambasada Romaniei in Spania sau cel mai apropiat Consulat. Madridul a fost deja inclus in zona rosie de catre autoritatile din Romania, asta insemana ca veti intra direct in carantina 2 saptamani. Pe masura ce numarul cazurilor de infectari se va inmulti vor fi adaugate noi zone si posibil chiar toata Spania. Pe de alta parte sa luati in calcul ca este posibil la intoarcerea in Spania sa intampinati interdictii/greutati, avand in vedere ca spre exemplu Spania a interzis toate zborurile directe cu Italia.

 

Ambasada Romaniei in Spania va recomanda: 

  • În continuarea comunicărilor privind măsurile de evitare a răspândirii COVID-19/Coronavirus, regăsiți mai jos numerele de telefon care pot fi apelate în situația în care prezentați simptomele virusului (febră, tuse, dureri musculare, dificultăți de respirație, oboseală )
  •  Atenție! NU vă prezentați la secțiile de urgență ale centrelor medicale, ci apelați numerele de telefon corespunzătoare comunităților unde vă aflați!