Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Cleo a cucerit internetul. In ultimul timp mai multe publicatii din Spania scriu despre fenomenul Ghita.

Cine a vazut videoclipul «Ghita« stie despre cine e vorba. Cleopatra, fetita de numai trei ani a celebrului cantaret Pavel Stratan a reusit sa uimeasca intreaga tara cu muzica si atitudinea pe care o are la mica ei varsta. Are deja un album propriu lansat, are un concert la activ, are sansa sa intre si in Guinness Book si are inca foarte multe de spus in muzica romaneasca.

concert_cleopatra_stratan.jpg

Un nou produs marca Stratan a intrat piata romaneasca, de data asta fiind vorba de Cleopatra Stratan, fiica lui Pavel. Noutatea cea mare e ca fiica in varsta de numai trei ani a lui Pavel Stratan a lansat pe 20 august primul sau album muzical, intitulat „La varsta de 3 ani”.

 

Cleopatra este cel mai tanar cantaret al casei de discuri Cat Music Media Service, iar la primul ei concert Cat Music si-a dat acordul sa asiste si reprezentantii Guinness Book, data fiind extraordinara performanta a micutei cantarete.

Biroul din Londra al Guinness Book a aflat despre cea mai tanara vedeta, asa ca fetita are toate sansele sa intre in Cartea Recordurilor drept cel mai tanar star, cea mai tanara cantareata care lanseaza un album si, de asemenea, cea mai tanara cantareata care prezinta singura un concert de o ora si jumatate. Pe langa faptul ca a interpretat 28 de piese, 16 scrise de tatal ei si 12 ale ei, Cleopatra a discutat cu publicul, si-a prezentat singura invitatii si a reusit chiar sa faca si cateva glume bune.

 

Pe internet face furori clipul ei inregistrand peste 1.700.000 de vizualizari. Cei care inca nu o cunoasteti pe Celo da-ti play.